Sali 21 tarjoaa loistavat puitteet hyvään treeniin. Monipuolisilla ja laadukkailla laitteilla sekä vapailla painoilla pystyt suorittamaan monipuolisen treenin. Tarvittaessa voit ottaa avuksesi Personal Trainerin tai toki voit myös treenata täysin omaan tahtiin. Sali on avoinna klo 5-24 joka päivä, joten treenitunteja mahtuu vuorokauteen varmasti riittävästi. Sisään pääset näppärästi kännykkä sovelluksella ja pin koodilla.

Perinteisen voimaharjoittelun lisäksi meillä on käytössä Virtual spinning laitteisto tai halutessasi voit hypätä spinning fillarin selkään katsellen vaikka tv:stä lempisarjaasi. Polkemaan voit mennä aina kun salissa on tilaa eikä sitä ole varattu ryhmän käyttöön.

Sali 21 on kompakti sali, niinpä olemme rajoittaneet jäsenmääräämme. Pyrimme pitämään Sali 21:n ruuhkattomana ja rauhallisena, niin että jokaisella on kiva ja turvallinen fiilis treenata. 

Salilla löytyy suihkutilat miehille ja naisille. Molemmissa pukuhuoneissa on lukittavat lokerot arvotavaroille. Aulatilasta on mahdollista ostaa virvokkeita sekä palautus- ja urheilujuomia. Maksu suoritetaan Mobile paylla. Salilla on myös myynnissä suomalaiset Arctic Nutrition ravinteet sekä Diablo Nutrition proteiini- sekä urheiluravinteet treenin tueksi. Kysy näistä lisää / tilaa info@sali21.fi.

Jos haluat treenata kotona tai tarvitset jotakin treenivarusteita, meiltä saat edullisesti Gymstick tuotteet