Vaivaako niska- tai hartiakipu? Kenties selkäkipu? Tai kädet puutuvat nukkuessa?
Kalevalaisesta jäsenkorjauksesta voi saada apua moneen vaivaan. Ja aina ei tarvitse olla vaivoja tullakseen hoitoon, voi tulla ihan vaan mielenkiinnosta tai hoitamaan kehoa ”ennalta ehkäisevästi”.

Kalevalainen jäsenkorjaus on vanha suomalainen perinnehoito, joka on tutkitusti tehokasta. Hoidon tärkeimpänä elementtinä on aloittaa hoito jaloista eli korjata perustukset kuntoon ennen kuin vahvistetaan kattoa. 

Hoidon kesto on aikuisella on noin 1,5-2h. 

Lempeää käsittelyä

Hoito on kokonaisvaltaista ja hyvin lempeää. Käsittely on kudosten mobilisointia, se on kivutonta eikä siihen kuulu niksauttelu. Hoito aloitetaan jaloista ja edetään päälakeen asti. Aikuisen hoito on kestoltaan 90-120 minuuttia. Yleensä riittää, kun varaa aikaa kaksi tuntia, siinä ehdimme tehdä hoidon rauhallisesti

Suomalaista perinnehoitoa

Kalevalainen jäsenkorjaus on hoitomuoto, jolla on pitkä historia. Se perustuu vanhoihin kansanparannusperinteisiin, jotka esiintyvät kuvakielellä kirjoitettuna myös Kalevalassa.

Tieteellisesti tutkittua

Kalevalaista jäsenkorjausta on tutkittu yliopistossa mm. kroonisesta alaselkäkivusta kärsivien potilaiden hoidossa. Tutkimustuloksena hoito oli tehokkain hoitomenetelmä. Kalevalaisen jäsenkorjauksen koulutus on kestoltaan kolme vuotta ja senkin jälkeen koulutuksissa on käytävä vähintään joka toinen vuosi.